Mamma Mia! - Here We Go Again

  • Premiere: 19/7-2018

     

Instruktør:

Medvirkende:

Meryl Streep
Julie Walters
Christine Baranski
Amanda Seyfried
Dominic Cooper
Pierce Brosnan
Stellan Skarsgård
Lily James
Alexa Davis
Jessica Keenan Wynn
Jeremy Irvine
Josh Dylan
Hugh Skinner
Colin Firth
Andy Garcia

Filmens længde:

113 minutter

Mamma Mia! - Here We Go Again

I endnu højere grad end den første film blander ”Mamma Mia! – Here We Go Again” fortid og nutid. Vi får endelig hele historien om, hvordan Donnas eventyr for mange år siden gav datteren Sophie tre fædre. Den flettes elegant sammen med historien om Sophies forsøg på at løfte arven efter sin afdøde mor og føre det lille familiehotel på den paradisiske græske ø videre til succes. Desværre trues åbningsfestlighederne af mange omstændigheder. Hendes fædre Bill og Harry er fraværende på grund af andre aftaler, hendes altid fraværende mormor gider Sophie ikke engang invitere, ”dynamoerne” Tanya og Rosie fra Donnas gamle band er triste, Sophies kæreste vælger en karriere i New York og en storm truer hele fejringen. Men når alt er sagt og gjort, så er Sophie sin mors datter.

Nej, den første ”Mamma Mia!”-musical fik ikke brugt alle ABBAs hits, så i anden omgang får vi i Ol Parkers instruktion både ”Waterloo”, ”When I kissed the Teacher”, ”Chiquitita” og mange flere sange, der vil sætte gang i nostalgien, men samtidig også sikre smil og evigt solskin over det græske øhav. Amanda Seyfried er tilbage som Sophie, Meryl Streep som Donna, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth som Sophies tre fædre, Christine Baranski og Julie Walters som dynamoerne. Som den unge Donna ses Lily James. Endelig optræder selveste Cher som Sophies mormor.

Filmen bevæger sig frem og tilbage i tiden og fortæller, hvordan relationer, der blev skabt i fortiden, har indflydelse på nutiden.